Voor een fantastisch project in Blaricum, het complex te weten Nederheem, onder Blaricummers ook wel Singerhuis genoemd hebben wij alle kozijnen, ramen en deuren gefabriceerd en geleverd. Het is in februari 2019 opgeleverd.

In dit prachtige pand op de Suezkade in Den Haag zijn van 2 verdiepingen de kozijnen en ramen vervangen. Er is gebruik gemaakt van Accoya hout. Accoya® hout is geacetyleerd naaldhout van de montereyden (radiata pine). Acetylering is een gifvrij, chemisch proces waarbij het hout wordt verduurzaamd met azijnzuuranhydride. 

Voor een pand in de Hugo de Grootstraat in Wassenaar hebben wij in 2014 diverse houten kozijnen en ramen geleverd.

In dit prachtige pand dienden alle houten ramen en kozijnen te worden vervangen. Tevens is er aan de achterzijde een complete aanbouw gemaakt. In opdracht van de Weba bouwgroep voor het project http://www.residencebeausejour.nl/home/

Houten kozijn met openslaande deuren en zijlichten.

In een pand aan de Burgemeester Meineszlaan in Rotterdam zijn alle houten kozijnen en ramen op de 2e en 3e verdieping vervangen. Deze zijn tevens voorzien van isolatieglas. 

Vervangen van alle houten kozijnen en ramen aan de voorzijde van het pand.

Aan dit pand is een volledige verdieping (rechts) bijgebouwd. De kozijnen in het gehele pand zijn gemaakt volgens de wensen van de bewoners. Het ‘torentje’ is bekleed met hout dat naar verloop van tijd een grijze uitstraling krijgt.

In een prachtig pand aan de Essenlaan in Rotterdam zijn eind 2014 drie kozijnen vervangen en voorzien van nieuwe houten draaikiepramen inclusief isolatieglas.

Vervangen van alle ramen door houten ramen met isolatieglas, daarnaast vervangen van alle deuren. De authentieke uitstraling van het pand blijft geheel behouden.

Aan de achterzijde van het pand aan de prachtige Seinpostduin in Scheveningen zijn twee grote kozijnen met hoekpaal geplaatst, kijkt u op de verschillende foto's. Eerst de kozijnen klaar in de fabriek en vervolgens net geplaatst in de uitbouw van het pand. Tevens op de eerste etage een houten kozijn geplaatst.

Voor een pand in de Willem de Zwijgerlaan in Voorschoten hebben wij houten kozijnen en ramen gemaakt.

Voor een project in Amsterdam is een getoogde houten deur gefabriceerd en door ons geplaatst.

Vervanging van alle kozijnen.

Alle kozijnen zijn vervangen door nieuwe en voorzien van isolatieglas. De kozijnen aan de voorzijde waren van origine schuifraamkozijnen. Deze zijn vervangen door de modernere ‘draai-kiep’ of ‘draai-kantel’ ramen. Qua uiterlijk zijn de kozijnen niet te onderscheiden van de oude situatie.

Voor een pand in de Trompstraat in Den Haag hebben we nieuwe kozijnen gemaakt. Eerste etage bestaat uit groot kozijn met openslaande deuren. Voor de tweede etage zijn drie kleinere kozijnen met ramen gemaakt.

Aan de achterzijde van het pand is een aanbouw gemaakt. Voor deze aanbouw zijn de houten kozijnen gemaakt. Ze zijn geplaatst door onze partneraannemer, De Kozijnendokter.

Vervanging van alle kozijnen. De uitdaging in dit project is geweest om het uiterlijk van de oude kozijnen terug te laten komen in de nieuwe kozijnen, maar wel te voorzien van isolatieglas. Dit was de wens van de bewoners en een eis van de gemeente. Het naastgelegen pand heeft nog steeds de oude kozijen met enkel glas. Qua uiterlijk is er geen verschil te zien.

Aan de achterzijde van het pand is op de tweede verdieping een kozijn vervangen met vaste ramen en twee schuiframen. Aan de voorzijde op de tweede verdieping zijn vier ramen en twee schuiframen vervangen. Alle ramen zijn geplaatst inclusief HR++ isolatieglas. Er is gebruik gemaakt van Meranti volhout.

Aan de voorzijde van het huis op de eerste verdieping is een kozijn vervangen met een stolpstel deuren, boven de deuren een klepraam en naast de deuren 2 vaste panelen. Tevens is een kozijn vervangen met een vast bovenlicht en stolpramen met espagnolet. Kozijnen en ramen zijn van Meranti volhout.

Aan de voorzijde van het pand zijn op de eerste etage twee kozijnen met vaste bovenlichten en draaikiepramen vervangen. Daarnaast is een kozijn met vast bovenlicht en stolpdeuren geplaatst. Alle ramen zijn voorzien van HR++ isolatieglas.

In dit pand zijn drie kozijnen met ramen vervangen met de details zoals deze reeds bestonden. De stolpramen zijn voorzien van espagnolets van Bonomi. Verder is er gebruik gemaakt van uitzetters met afstandsbediening. Alle ramen zijn tevens voorzien van HR++ isolatieglas. Er is gebruik gemaakt van Meranti hout.

In dit pand is een kozijn vervangen met een vast raam met roedeverdeling. Er is een paar openslaande deuren geplaatst en voorzien van een pompespagnolet, de ramen zijn alle voorzien van HR++ isolatieglas. Daarnaast is een kozijn vervangen met twee vaste ramen. 

In dit pand zijn drie kozijnen vervangen inclusief ramen (vaste- en klepramen) en stolpdeuren. Alle ramen zijn voorzien van HR++ isolatieglas. De deuren en ramen zijn geleverd met raam en deurbeslag.

Aan de voor- en achterzijde van het pand zijn vier stolpstel ramen met roedeverdeling vervangen. Tevens vervanging van een stolpstel deuren met roedeverdeling en vervanging van drie zijramen. Er is overal isolatieglas geplaatst. Er is gebruik gemaakt van Meranti volhout.

Aan de achterzijde van dit pand zijn vijf bovenramen en vijf deuren vervangen. Tevens is er een draairaam vervangen en een nieuwe schuurdeur geplaatst. Het gebruikte materiaal is Meranti volhout. De ramen zijn voorzien van isolatieglas.

Vervanging van een vast en een schuifraam en deze voorzien van isolatieglas.

In dit pand zijn twee raamkozijnen vervangen inclusief schuiframen. De ramen zijn voorzien van isolatieglas en van happylift veren met houtje touwtje bevestiging. Kozijnen en ramen zijn gemaakt van Meranti volhout.