Kosten besparen op duurzame kozijnen - Hout & Timmerfabriek Oudshoorn

Naast de natuurlijke warme uitstraling beschikt hout over een zeer lage U-waarde. Hoe lager de U-waarde, hoe minder warmte er wordt doorgelaten en hoe beter het glas in combinatie met het raamprofiel isoleert.

Houten ramen zorgen dus voor een heerlijke comfortabele ruimte, een aangenaam binnenklimaat, minder vocht en minder geluidsoverlast. Hierbij is de soort glas ook van groot belang. Gebruik van isolatieglas  versterkt een comfortabel wooncomfort.  Daarnaast kunt besparen op uw energiekosten door het plaatsen van HR++ isolatieglas. Het rendement is vergelijkbaar met een rente van circa 5% op een spaarrekening. Het plaatsen van HR++ glas heeft een gunstig effect op het energielabel behorend bij uw huis, daarmee dus op de verkoopwaarde en verkooptijd. 

Sinds 15 september 2016 kunt u zo'n 20 procent subsidie krijgen voor het isoleren van dak, spouwmuur, gevel, vloer en glas. Voorwaarde is dat er ten minste 2 nieuwe isolatiemaatregelen worden uitgevoerd. Doet u dat, dan kunt u ook subsidie krijgen voor een paar andere maatregelen die energie besparen, zoals een isolerende buitendeur en een douche met warmteterugwinning. 

Kijkt u op: http://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/subsidie-energiebesparing-eigen-huis/eigenaar-bewoners/welke-maatregelen-kan-ik-nemen/energiebesparende-maatregelen

Het subsidiebedrag voor HR++ glas bedraagt € 35,= per m2.

Ons aanbod

In de periode van 1 september tot en met 31 december 2018:

Wanneer u bij ons kozijnen en/of ramen bestelt, ontvangt u van ons ook nog eens 50% korting op uw isolatieglas.

Maak snel een afspraak!

Uw voordelen:

Bespaar op energiekosten
50% kosrting op HR++ isolatieglas
Hoge kwaliteit FSC houten kozijnen
Duurzame kozijnen hebben een positief effect op uw energierekening!