Wie is framed?

De mensen achter het merk.

Nick Geurse – Owner/Eigenaar Hout- en Timmerfabriek Oudshoorn B.V.

Als werktuigbouwkundig ingenieur heeft Nick zijn kennis en ervaring ingebracht om Hout- en Timmerfabriek Oudshoorn neer te zetten en te laten groeien tot de fabriek zoals deze nu staat. Een kleine fabriek waar op een ambachtelijke manier alle soorten en maten houten kozijnen, ramen, deuren, houten schuifpuien, vouwdeuren c.q. harmonicadeuren worden gemaakt door zeer ervaren machinale houtbewerkers.

Zoals u zou verwachten van een ingenieur begrijpt en waardeert Nick het gehele proces van ontwerp via productie naar installatie/montage van de produkten. Alle elementen van het proces worden “in huis” uitgevoerd, zodat kwaliteit en continuiteit is gewaarborgd.

Nick heeft zijn reputatie opgebouwd door klanten op een eerlijke en onpartijdige manier te adviseren. Hij weet – praktisch gezien – wat wel en wat niet werkt. Bij het realisatieproces van idee naar uitvoering, ondersteunt Nick op het gebied van de keuze voor de juiste houtsoort, de manier van be- en afwerking, het beslag en de juiste productietechniek met als doel het beste resultaat voor u op de lange termijn.

•    Onpartijdig advies en praktische steun om uw ideeen in kwaliteitsoplossingen te transformeren.

Talitha van Delden – Financieel/Marketing Directeur & Inspiratie achter Framed.

Talitha heeft ruime ervaring in marketing en retail. Zij een scherp oog voor detail, voor mooi vormgegeven produkten en bovenal voor uitstekende klantenservice. Ze houdt ervan om met mensen te werken en een product af te leveren dat het welzijn van de klant verhoogt. Particuliere klanten kunnen langskomen in de fabriek en met eigen ogen zien hoe hun producten worden gemaakt en door wie. Het gevoel met de producten en de mensen die in de fabriek werken wordt groter dan wanneer alles "op afstand" wordt besteld. Dit gevoel is juist zo belangrijk omdat het gaat om artikelen die uw huis verfraaien. Dan is het extra leuk om te zien met hoeveel inzet en liefde voor het vak de houten kozijnen, ramen of deuren worden gemaakt die deel gaan uitmaken van uw huis.

Doordat zij uit een ondernemersfamilie komt en het grootste deel van haar werkzame leven zelf als ondernemer heeft gewerkt, begrijpt zij het belang van de eisen en wensen van klanten als geen ander.

•    Detail en organisatie om er zeker van te zijn dat uw aanvraag zo compleet mogelijk wordt behandeld.