Werkwijze

De werkwijze bij ons is als volgt:

Wij kunnen op twee manieren naar uw offerteaanvraag kijken.

  1. U kunt een offerteaanvraag doen via de mail, waarbij u een tekening of foto van de door u gewenste (werkzaamheden aan uw) kozijnen, ramen en deuren naar ons opstuurt. Wij zullen dan schriftelijk reageren en u een globale offerte toesturen.
  2. Wij kunnen ter plaatse komen kijken naar de werkzaamheden die bij u dienen te worden uitgevoerd. Wij kunnen dan vaststellen wat er zoal dient te gebeuren en kunnen ter plekke bij u inmeten om een goede offerte voor u te maken.

Bovengenoemde werkzaamheden worden geheel vrijblijvend voor u uitgevoerd.

Als de offerte door u wordt goedgekeurd, ontvangt u van ons een schriftelijke opdrachtbevestiging waarin alle gezamenlijke afspraken worden vastgelegd. Daarin staat tevens de datum vermeld waarop wordt geleverd en/of geplaatst door ons. Vlak voor de aflevering/plaatsing  hebben wij telefonisch contact met u om op een bepaalde dag een juist tijdstip af te spreken.

Het plaatsen van ramen, kozijnen en deuren kan worden uitgevoerd door een van onze aannemers waar wij nauw mee samenwerken. Het definitief inmeten van ramen, kozijnen en deuren bij u wordt in samenwerking met deze aannemers gedaan, zodat alles perfect past en we niet voor verrassingen komen te staan.

Wij nodigen u hiernaast heel graag uit om bij ons in de fabriek een kijkje te nemen zodat u kunt zien hoe uw ramen, kozijnen of deuren worden gemaakt.